Beskrivelse:

Dansk Kvalitetsdatabase for Livmoderhalskræftscreening (DKLS) er en landsdækkende klinisk kvalitetsdatabase, som med udgangspunkt i kliniske retningslinjer og kvalitetsindikatorer, skal overvåge og forbedre kvaliteten af livmoderhalskræftscreening i Danmark. 

Dokumentation
Se databasens officielle dokumentation her

I dokumentationen fremgår bl.a. grundoplysninger om databasen, oplysninger om indikatorer og variable – herunder også historiske indikatorer og variable.

Vejledning til brug af systemet kan tilgås i øverste højre hjørne på https://www.rkkp-dokumentation.dk

 
Data:
Databasen opsamler data svarende til 9 indikatorer. Data hentes fra Patobankens IT-programmer (Cyresmodulet og Indkaldemodulet), CPR-registeret, Cancerregisteret og Statistikbanken.dk
 
Indikatorsæt:
Indikatorskema

Status:
Databasen opsamler data svarende til 9 indikatorer. Data hentes fra Patobankens IT-programmer (Cyresmodulet og Indkaldemodulet), CPR-registeret, Cancerregistret og Statistikbanken.dk.

Øvrige rapporter:
Resultater fra "Engangstilbuddet" om screening for livmoderhalskraft, som i kalenderåret 2017 blev tilbudt til kvinder født for 1948. Der er udkommet to rapporter, der dækker forhold vedrørende deltagelse, fund og opfølgning.

1. delrapport 
2. delrapport