Beskrivelse:

Dansk Kvalitetsdatabase for Livmoderhalskræftscreening (DKLS) er en landsdækkende klinisk kvalitetsdatabase, som med udgangspunkt i kliniske retningslinjer og kvalitetsindikatorer, skal overvåge og forbedre kvaliteten af livmoderhalskræftscreening i Danmark. 

Dokumentation
Se databasens officielle dokumentation her

I dokumentationen fremgår bl.a. grundoplysninger om databasen, oplysninger om indikatorer og variable – herunder også historiske indikatorer og variable.

Vejledning til brug af systemet kan tilgås i øverste højre hjørne på https://www.rkkp-dokumentation.dk

 
Data:
Databasen opsamler data svarende til 9 indikatorer. Data hentes fra Patobankens IT-programmer (Cyresmodulet og Indkaldemodulet), CPR-registeret, Cancerregisteret og Statistikbanken.dk
 
Indikatorsæt:
Indikatorskema

Status:
Databasen opsamler data svarende til 9 indikatorer. Data hentes fra Patobankens IT-programmer (Cyresmodulet og Indkaldemodulet), CPR-registeret, Cancerregistret og Statistikbanken.dk.

Øvrige rapporter:
Resultater fra "Engangstilbuddet" om screening for livmoderhalskraft, som i kalenderåret 2017 blev tilbudt til kvinder født for 1948. Der er udkommet to rapporter, der dækker forhold vedrørende deltagelse, fund og opfølgning.

1. delrapport 
2. delrapport

 

 

Kontaktpersoner

 
Hos RKKP

Ane Birgitte Telén Andersen

Formandskab
Marianne Waldstrøm
Ledende overlæge
Klinisk Patologi
Vejle Sygehus

Øvrige medlemmer
Se alle medlemmer af styregruppen